Klasse B

 
Vi har lang erfaring i å veilede elever som ønsker førerkort kl.B. Vi vet hvordan vi best skal legge opp undervisningen for akkurat deg. Du drar nytte av at læreren har masse kompetanse og lang fartstid slik at det ikke kjøres timer uten at du har utbytte hver gang.
Denne Forden er nå reservebil. Vi har hatt den siden den var ny og den er i fantastisk god stand.  har sprek V6 bensinmotor og er svært morsom å kjøre.
Denne Forden er nå reservebil. Vi har hatt den siden den var ny og den er i fantastisk god stand. har sprek V6 bensinmotor og er svært morsom å kjøre.
Alle våre lærere trives svært godt med sitt yrkesvalg og gleder seg til hver eneste arbeidsdag.
Det nyter du godt av i form av et hyggelig læringsmiljø. Vi kjører nyere BMW som er lettkjørte og
med høy sikkerhet og komfort. I tillegg har de miljøvennlige motorer med lave utslipp. Vi kan også tilby opplæring og prøve med automatgir. 3 av våre for øyeblikket 5 stk BMW har firhjulsdrift. For deg som skal opp til praktisk prøve i vinterhalvåret er dette en stor fordel da du slipper å bekymre deg for å bli sittende fast i en bakke.


Obligatorisk opplæring for kl.B er i tillegg til Trafikalt Grunnkurs følgende :
  • Obl.trinnvurderingstime trinn 2 (teknisk ferdighet)
  • Obl.Sikkerhetskurs på bane (nødmanøvertrening samt sikring av personer og gods)
  • Obl.trinnvurderingstime trinn 3 (trafikal ferdighet)
  • Obl.Sikkehetskurs på vei trinn 4 (4t teori og 9t kjøring på høyt nivå i forhold til trafikale utfordringer)

Alle må påregne å bruke vanlige kjøretimer for å oppnå tilfredstillende nivå i de ulike trinnene.
Hvor mange er avhengig av hver enkelt elevs læringsbehov. Vi tilpasser opplæringen individuelt for hver enkelt. Alle kjøreskoler har en offentlig læreplan å forholde seg til.



Det er både pedagogisk uforsvarlig og ulovlig å gjennomføre obligatorisk opplæring med elever som ikke innehar nok kunskap/ferdighet for trinnet. M.a.o må du være ferdig med trinn 2 før du kan kjøre trinn 3 osv.. Vi forsøker å være en så seriøs aktør som mulig slik at du får opplæring etter intensjonene i læreplanen og med et så godt resultat som mulig når du forlater oss med førerkortet i lomma.

Det viktigste målet er for oss ikke førerprøven, men at du kan ferdes trygt sammen med dine passasjerer i forhold til trafikkens krav !
Førerprøven bør være en "enkel" liten tur med en hyggelig mann eller dame fra Statens Vegvesen ved
din side :-)


Meld deg på til kjøring hos oss, Vi tar godt vare på deg! Kvalitet i alt vi gjør er et varemerke